Een elektrische CV ketel kopen is een keuze die erg veel mensen tegenwoordig maken. We kunnen dan ook vaststellen dat de populariteit van een gasketel een aanzienlijke terugval heeft gekend. Dit heeft voor een groot deel te maken met de interessante voordelen waar u op kunt rekenen bij de aankoop van een elektrische ketel. Wist u overigens dat u een dergelijke ketel ook zeer eenvoudig online kunt bestellen? Veel mensen vrezen dat ze op deze manier geconfronteerd zullen worden met zeer hoge verzendkosten of andere nadelen. Daar is echter allemaal niets van waar. Wanneer u er voor kiest om uw elektrische CV ketel bij ons te kopen bent u dan ook gegarandeerd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Meer weten? Neem dan vooral even de informatie door hier in dit blogartikel!

Wat zijn de voordelen van een elektrische CV ketel?

De belangrijkste reden waarom een behoorlijk aantal mensen er tegenwoordig voor kiest om een elektrische CV ketel te kopen heeft te maken met de eenvoudige plaatsing. Voor het plaatsen van een gasketel zijn dan ook een behoorlijk aantal voorzieningen vereist. Dat geldt niet voor een elektrische ketel. In principe kunt u deze ketel dan ook eender waar plaatsen. Er zijn echter twee kleine aandachtspunten om rekening mee te houden. Denk hierbij aan: 

  1. Er dient een stopcontact aanwezig te zijn;
  2. U dient voldoende plaats te hebben voor de ketel die u wenst te plaatsen;

Voldoet de locatie aan de bovenstaande voorwaarden? Dan is dat echt het enige waar u rekening mee moet houden. Het spreekt voor zich dat u er ook altijd voor kunt kiezen om uw elektrische ketel netjes weg te werken. Op deze manier hoeft ze ook voor bezoekers geen storend element te vormen, in tegendeel. Spreken al deze voordelen u ook wel aan? Dan heeft u meteen enkele uitstekende redenen om net als zoveel anderen te kiezen voor het kopen van een elektrische ketel in plaats van een gasketel.

Welke elektrische CV ketel kopen online?

Overweegt u ook het online kopen van een elektrische ketel? Dan zult u daarvoor wel even goed moeten kijken naar de verschillende mogelijkheden die op dit vlak op de markt zijn terug te vinden. In ons assortiment zult u dan ook verschillende soorten CV ketels terugvinden. In het bijzonder het vermogen waar deze ketels over beschikken kan sterk verschillen. Is het voor u niet helemaal duidelijk over welk vermogen uw ketel dient te beschikken? Dan kan de onderstaande informatie u daar wellicht mee helpen: 

  • 4 kW is geschikt voor een oppervlakte tot 50 vierkante meter;
  • 6 kW is geschikt voor een oppervlakte tot 70 vierkante meter;
  • 9 kW is geschikt voor een oppervlakte tot 110 vierkante meter;
  • 12 kW is geschikt voor een oppervlakte tot 150 vierkante meter;
  • 15 kW is geschikt voor een oppervlakte tot 190 vierkante meter;

 Hoe dan ook, wilt u graag uw nieuwe elektrische ketel online bestellen? Dan hoeft er u niets in de weg te staan om dat te doen. Bij vragen spreekt het voor zich dat u ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons kunt opnemen.

Elektrische cv ketel

laat een reactie achter

Wat is beter elektrische boiler of warmtepompboiler?

Wat is beter elektrische boiler of warmtepompboiler?

Elektrische boilerElectraboiler Boiler
Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor een elektrische boiler?

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor een elektrische boiler?

Elektrische boilerElectraboiler Boiler
Hoelang kunt u douchen met een elektrische boiler

Hoelang kunt u douchen met een elektrische boiler

Elektrische boilerElectra Boiler
Hoeveel stroom verbruikt een elektrische boiler?

Hoeveel stroom verbruikt een elektrische boiler?

Elektrische boilerElectraboiler Boiler