Verzending

Boilers tot 80 liter: worden binnen 48 uur geleverd in heel Nederland en België behalve als dit anders op de product pagina wordt aangegeven. U ontvangt op de dag dat de boiler geleverd wordt een Track & Trace van DPD.


Boilers boven de 80 liter en CV ketels:  worden binnen 3-5 dagen bezorgd in heel Nederland en België behalve als dit anders op de product pagina wordt aangegeven. We bezorgen de elektrische boilers en CV ketels met onze eigen bezorgdienst. U ontvangt een dag van te voren een mail en als de chauffeur gaat rijden een Track & Trace.

Wij bezorgen enkel tot de de deur. Indien aan de chauffeur wordt gevraagd om binnen mee te tillen is dit op eigen verantwoording van de consument. Wij zijn voor eventuele schade in de woning dan op geen enkele manier verantwoordelijk te stellen. 

Garantie

De meeste boilers worden geleverd met 2 jaar garantie. Sommige boilers worden zelfs met 3 of 5 jaar garantie geleverd. De garantie kun je zien op de pagina van het product. Garantie geldt alleen indien het product door een gecertificeerd installateur geïnstalleerd is. Indien de boiler niet goed werkt valt deze onder de fabrieksgarantie. Indien het een fabrieksfout betreft wordt er kosteloos een nieuw product toegestuurd.   

Retourneren

Wilt u een product retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst van het product via onze retourpagina.