Retourneren

Als online consument heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen je boiler te retourneren. Gedurende deze termijn kun je het product beoordelen. Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product hebt ontvangen.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wat nemen wij niet retour:

  • Producten die reeds zijn aangesloten op het waternet.
  • Producten die niet volledig retour zijn ontvangen (bijvoorbeeld zonder aansluitmateriaal, onbeschadigde verpakking en instructiehandleiding)
  • Producten die na 14 dagen aan ons retour gezonden worden.
  • Na deze melding heeft de klant nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.
  • Producten die niet in de originele verpakking zitten
  • Producten zonder retourformulier

Voordat je het artikel retour stuurt, gelieve ons dit telefonisch of per e-mail te melden. Wij verzoeken je vriendelijk de boiler in de originele en onbeschadigde verpakking te retourneren, inclusief het ingevulde retourformulier, wat onderaan de pagina is bijgevoegd.

Kosten retourneren

Bij een fout van electraboiler komen de kosten voor het retourneren bij electraboiler. Indien hier geen sprake van is, maar bij simpelweg een bedenking van de consument of een verkeerde inschatting van de afmetingen, komen de retourkosten voor de consument. De kosten hiervan bij boilers zijn € 55,-. Indien de order al bij de deur geweigerd wordt bij aflevering van DPD wordt € 20,- aan kosten in rekening gebracht. Voor kleine producten zijn de verzendkosten/retourkosten voor de klant zelf.

Terugbetaling product

Het bedrag ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen nadat je de retour hebt aangemeld. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je betaald hebt, tenzij we samen een andere methode overeenkomen.

Retourformulier

Voor het retour zenden willen wij u vragen om onderstaand retourformulier in te vullen: