100+ klanten beoordelen ons met een 4.2 Grootste aanbod boilers in NL en BE Tot 25-10-2021 5% extra kassa korting met code: 5%OKTOBER

Hoelang kunt u douchen met een elektrische boiler

De meeste elektrische boilers zijn tegenwoordig smart ontworpen en dit maakt het water weer snel warm als er eventuele pauzes tussen zitten. Als u bijvoorbeeld elke keer 30 minuten wacht voordat een medebewoner gaat douchen, is er al weer een deel warm water aangevoerd. 

U kunt gemiddeld aan een stuk door 30 minuten douchen met een 120 liter boiler, 25 minuten met een 100 liter boiler, 20 minuten met een 80 liter boiler, 15 minuten met een 50 liter boiler.

Aantal liter Aantal minuten douchen

120

30
100 25
80 20
50 12.5


TOCH LANGER DOUCHEN

Er zijn manieren om langer te kunnen douchen door bijvoorbeeld het installeren van een waterbespaarder op je douchekop. Hiermee wordt het verbruik van water tot 50% minder. Dit kost je slechts een paar euro. Ook kun je langer douchen door een hogere keteltemperatuur in te stellen maar dan verbruikt de ketel wel meer energie.

Let op: bovenstaande waarden zijn indicatief en afhankelijk van meerdere factoren zoals het literverbruik van uw douchekop.

Spring naar:

Bekijk al onze elektrische boilers
Bekijk onze elektrische CV ketels
Let op de afmetingen
Installeren van uw boiler


MEEST GESTELDE VRAGEN ELEKTRISCHE BOILER

Laat een reactie achter

Naam .
.
Bericht .