Koop een elektrische 100 liter boiler voor in huis

Bent u op zoek naar een 100 liter boiler? Een elektrische boiler van 100 liter is verkrijgbaar in verschillende merken, afmetingen en prijzen. Welke boiler het beste aansluit op uw wensen is afhankelijk van diverse factoren. Gelukkig is er altijd een passende boiler - ook in uw situatie. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze door u te voorzien van praktische informatie alvorens u een boiler van 100 liter aanschaft.

Hoelang kunt u douchen met een 100 liter boiler?

Een 100 liter boiler is geschikt voor een huishouden van 4 of meer personen. Met een boiler van 100 liter kunt u zeker een half uur achter elkaar douchen. Dit is langer dan een boiler met een inhoud van 50 of 80 liter. Tegenwoordig zijn boilers slim ontworpen wat betekent dat ze vaak maar een korte 'oplaadtijd' nodig hebben voor u ze weer opnieuw kunt gebruiken. Ideaal als meerdere personen 's morgens of 's avonds douchen of in bad stappen. Uiteraard is het te allen tijde belangrijk om een boiler te kopen die past bij de samenstelling van uw huishouden.

Afmetingen van een 100 liter boiler


Een 100 liter boiler is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit is logisch, want u heeft bijvoorbeeld de keuze uit een horizontale of verticale boiler. Net zoals er verschil is in prijs is er ook variatie in de afmetingen van een 100 liter boiler. Badkamers zijn niet altijd even groot en daarom is het verstandig een boiler aan te schaffen die past bij de omvang en grootte van uw badkamer. Twijfelt u over de aankoop van een bepaald merk of type boiler? Laat een specialist met u meekijken en kies voor advies op maat door een installateur.

Wat is de prijs van een 100 liter boiler?

De prijzen van een 100 liter boiler lopen uiteen. Dit is afhankelijk van het merk en het type 100 liter boiler dat u koopt. De prijzen van de boiler liggen ongeveer tussen de 250 en 600 euro. Bespaar op uw aankoop door op zoek te gaan naar een passende aanbieding. Heeft u geen idee welke 100 liter boiler het meest geschikt is voor uw badkamer? Win specialistisch advies in van een deskundige en kies voor de expertise van een erkend installateur.

Beste merk boiler

Als consument heeft u bij de aankoop van een 100 liter boiler de keuze uit verschillende merken. Bosch, Ariston, Eldom en Iventum zijn slechts enkele merken die 100 liter boilers verkopen. Neem ook zeker een kijkje bij de minder bekende merken. De nieuwste boilers zijn vaak duurzaam in gebruik en leveren een aantrekkelijke besparing op. Daarom is het beslist een overweging waard om uw huidige boiler te vervangen door een nieuw exemplaar.

Hoe installeert u een 100 liter boiler?

Een 100 liter boiler is zo ontworpen dat u het product gemakkelijk zelf installeert. Beschikt u over twee linkerhanden en heeft u hulp nodig bij de installatie van de boiler? Neem contact op met een lokale installateur die deze klus voor u klaart. Op die manier heeft u nergens omkijken naar en verzekert u zich van een perfecte installatie door een specialist. Dit maakt het voor u ongetwijfeld aantrekkelijk om een 100 liter boiler aan te schaffen.