Hoe u de juiste boilergarantie krijgt.

Bij Electraboiler begrijpen we dat garanties op de boiler belangrijk zijn voor onze klanten. Wat voor soort boilergaranties hebben de boilers die ze bij ons kopen? Wordt u gedekt nadat ze zijn geïnstalleerd? Daarom hebben wij onder de titel Boilergarant uitleg geschreven over de garantie bij ons.

Wat je ook hebt, van een combiketel tot een elektrische cv ketel of elektrische boiler op je installatie is de fabrieksgarantie een belangrijk onderdeel. Als uw product kapot gaat en u een reparatie moet laten uitvoeren, moet u bij uw plaatselijke installateur navragen of de boilergarantie alle uitgevoerde werkzaamheden dekt. Zelfs de beste boilers gaan af en toe kapot, dus het is belangrijk dat u de garantie begrijpt, omdat dit u veel geld kan besparen.

Stappen Boilergarant

In dit artikel zullen we de best practices uitleggen om ervoor te zorgen dat u de garantie krijgt die u wilt en niet in de war raakt door marketingaanbiedingen.

  1. Het eerste waar u voor moet zorgen is dat uw product geïnstalleerd wordt door een gecertificeerd installateur.

  2. Vertrouw niet enkel op het woord van de installateur, maar vraag altijd een certificaat op na of voor installatie.

  3. Het is ook belangrijk dat uw loodgieter de garantie registreert, op een manier die voldoet aan alle vereisten van de fabrikant om de langst beschikbare garantie voor dat model ketel te verkrijgen.

  4. Alle ketels en boilers worden geleverd met een standaard garantie van 2 jaar en deze kan worden verlengd of zoals in de meeste gevallen in de huidige markt, worden ze vaak geleverd met verlengde garanties van 2 jaar tot 10 jaar garantie
Om er zeker van te zijn dat u door de juiste installateurs geholpen wordt kunt u ook altijd door ons de installatie laten voldoen Neem contact met ons op via https://electraboiler.nl/pages/contact

En shop de beste boilers en CV ketels online op https://electraboiler.nl/